Vastaanotolla

Vastaanotolleni hakeudutaan jossain päin kehoa esiintyvän kivun tai muun oireen vuoksi. Oireista tuleva haitta voi olla niin merkittävä, että se estää tekemästä merkityksellisiä asioita tai sitten olla inhottava lisä arjessa ja rajoittaa tekemistä tai tekemisen määrää.

Erilaiset niska- ja selkävaivat, iskias-tyyppinen oireilu, puutumiset, niskaperäinen päänsärky ja huimaus sekä olkapään tai polven alueen kivut ovat tyypillisiä vastaanotolleni saapuvien asiakkaiden kokemia oireita. Oireilu on voinut alkaa hiljattain tai sitten sen alkamisesta on jo ehtinyt kulua enemmän aikaa. Kyseessä voi myös olla urheilu- tai rasitusvamma. Vastaanotolleni saavutaan myös leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen.

Monet asiakkaat hyötyvät varhaisesta hoidon aloituksesta, joten vastaanotolle on hyvä hakeutua, jos vaiva ei hellitä kohtuullisessa ajassa ja omin keinoin.

Napex vastaanotolle

Mitä vastaanotolla tapahtuu

Ensimmäinen ja tärkein asia, mitä vastaanotollani tapahtuu on alkuhaastattelu. Leikkisästi todeten saat tuolloin kertoa kaiken, mitä tiedät vaivastasi. Tarvittaessa ohjaan sinut lääkärin vastaanotolle, mikäli tarkemmat tutkimukset ovat aiheellisia.

Käytettävät hoitomenetelmät vaihtelevat kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Suosin terapeuttista harjoittelua ja passiiviset hoitomenetelmät ovat lähinnä terapiajakson alkupään toimia. Manuaaliterapeuttina käytän työssäni pehmytkudoskäsittelyä, erilaisia nivelten käsittelytekniikoita sekä hermokudokseen kohdistuvia menetelmiä. Hoitoon sisältyy tarvittaessa TENS-sähköhoitoja ja teippauksia.

Mehiläinen Kouvolassa toimiminen mahdollistaa saumattoman yhteistyön lääketieteen eri osa-alueiden kanssa, joten lääkärikonsultaatiot ja eri kuvantamismenetelmät ovat tarvittaessa saatavilla.

Onko kysyttävää?

Jos et tiedä mikä olisi
Sinulle sopiva hoitomuoto