Esittely

Olen Tero Immonen, 37-vuotias perheenisä Kouvolasta. Omakohtaiset kokemukset nuoren urheilijan alaselkäkivusta herättivät aikoinaan oman mielenkiintoni ihmiskehoa kohtaan ja hakeuduin tälle alalle.

Vuosien varrelle on mahtunut useita eri opintoja. Naprapaatiksi valmistuin 2012 ja samana vuonna aloitin oman yritystoiminnan. Töiden ohella suoritin loppuun aiemmin keskeyttämäni fysioterapian opinnot ja valmistuin keväällä 2016. Seuraavana vuonna tie vei työterveyshuollossa toimiessa vaadittavien opintojen pariin. Viimeisin isompi koulutuskokonaisuus sai päätöksen syksyllä 2020, jolloin sain päätökseen Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja -koulutuksen.

Edellä mainittujen tutkintojen ja isompien koulutuskokonaisuuksien lisäksi olen lisäkouluttautunut ja jatkan kouluttautumista erilaisten tuki- ja liikuntaelimistöä koskevien hoitomenetelmien sekä ihmistieteiden parissa.

Ammatillisesti olen kiinnostunut ihmisten tarinoista ja kokemuksista. Vastaanotollani pyrin luomaan sellaisen tilan ja ilmapiirin, jossa asiakas kokee tulleensa kohdatuksi ja kuulluksi ja jossa hän saa mahdollisuuden purkaa tuntojaan ja ajatuksiaan. Toisaalta pyrin myös haastamaan asiakkaan ajatuksia.

Vapaa-aikani vietän perheeni parissa, omakotitaloa remontoiden sekä puutöitä ja koripalloa harrastaen. Oma urheilutaustani on koripallon parissa.

Napex Tero Immonen

Koulutus

  • Naprapaatti AMK
  • Fysioterapeutti AMK
  • Työfysioterapeutti
  • Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja
  • cert. MDT, Mekaaninen Diagnosointi ja Terapia, McKenzie
  • NLP practitioner; terveys ja terapiasuuntautunut

Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (VALVIRA) hyväksymä ja rekisteröimä terveysalan ammattihenkilö.

Napex

Yrityksen nimessä, NAPEX, yhdistyy sanat naprapatia ja apex. Naprapatia -sanan kantasanat löytyvät tšekin kielen sanasta napravit, joka tarkoittaa ”muuttaa, korjata, parantaa”, sekä kreikkalaisesta sanasta pathos, joka on tarkoittanut alun perin jonkin kohteena olemista, kokemista ja kärsimystä –tunnetta. Apex -sana tulee puolestaan latinan kielestä ja tarkoittaa kärkeä tai huippua.

Yritys on toiminut Kouvolassa vuodesta 2012 lähtien. Vuoteen 2017 asti palveluita tuotettiin Kouvolan Lääkärikeskuksessa. Tällä hetkellä yritys palvelee Kouvolan Mehiläisessä.

Onko kysyttävää?

Jos et tiedä mikä olisi
Sinulle sopiva hoitomuoto