Esittely

Olen Tero Immonen, 33-vuotias perheenisä Kouvolasta. Omakohtaiset kokemukset nuoren urheilijan alaselkäkivusta herättivät aikoinaan oman mielenkiintoni ihmiskehoa kohtaan.

Valmistuin naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2012 ja samana vuonna aloitin oman yritystoiminnan. Täällä Oman päivittäisen työn ohella suoritin loppuun aiemmin keskeyttämäni fysioterapian opinnot ja sain tutkinnon valmiiksi keväällä 2016. Syksyllä 2017 löysin itseni uudestaan koulunpenkiltä ja suoritin työterveyshuollossa toimimiseen vaadittavat opinnot. Edellä mainittujen tutkintojen ja isompien koulutuskokonaisuuksien lisäksi olen lisäkouluttautunut ja jatkan kouluttautumista erilaisten tuki- ja liikuntaelimistöä koskevien hoitomenetelmien sekä ihmistieteiden parissa.

Ammatillisesti olen kiinnostunut ihmisten tarinoista ja kokemuksista. Vastaanotollani pyrin luomaan sellaisen tilan ja ilmapiirin, jossa asiakas kokee tulleensa kohdatuksi ja kuulluksi ja jossa hän saa mahdollisuuden purkaa tuntojaan ja ajatuksiaan. Toisaalta pyrin myös haastamaan asiakkaan ajatuksia.

Vapaa-aikani vietän perheeni parissa, omakotitaloa remontoiden sekä puutöitä ja koripalloa harrastaen. Oma urheilutaustani on koripallon parissa.

Napex Tero Immonen

Koulutus

Naprapaatti AMK
Fysioterapeutti AMK
Työfysioterapeutti
cert. MDT, Mekaaninen Diagnosointi ja Terapia, McKenzie
NLP practitioner; terveys ja terapiasuuntautunut

Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (VALVIRA) hyväksymä ja rekisteröimä terveysalan ammattihenkilö.

Napex

Yrityksen nimessä, NAPEX, yhdistyy sanat naprapatia ja apex. Naprapatia -sanan kantasanat löytyvät tšekin kielen sanasta napravit, joka tarkoittaa ”muuttaa, korjata, parantaa”, sekä kreikkalaisesta sanasta pathos, joka on tarkoittanut alun perin jonkin kohteena olemista, kokemista ja kärsimystä –tunnetta. Apex -sana tulee puolestaan latinan kielestä ja tarkoittaa kärkeä tai huippua.

Yritys on toiminut Kouvolassa vuodesta 2012 lähtien. Vuoteen 2017 asti palveluita tuotettiin Kouvolan Lääkärikeskuksessa. Tällä hetkellä yritys palvelee Kouvolan Mehiläisessä.

Onko kysyttävää?

Jos et tiedä mikä olisi
Sinulle sopiva hoitomuoto